Solfilm og sikringsfilm
Solfilm bruges mest på biler, men kan altså også bruges effektivt i bygninger.
 

En væsentlig del af glarmesterfaget er blevet specialopgaver af enhver slags. Montering af solfilm og sikringsfilm hører til de ting, som efterspørges af erhverv.

Mange kender sikkert oplevelsen af at blive blændet af solen – især i tiden fra efterår til forår, hvor det flade lys står ind af de sydvendte vinduer. Ofte er det en nydelse – lidt solslik udenfor sæsonen – men ikke, hvis det er på arbejde og varer ved over en hel eller halv dag. Solfilm, som fås i flere styrker er en god løsning, som er blevet mere og mere efterspurgt i de seneste år.

Sikringsfilm er en anden størrelse, som der er voksende efterspørgsel på. Især indenfor fødevareerhvervene. Sikringsfilmen sørger for, at glasset ikke splintrer, hvis ruden går i stykker. Det er en stor fordel indenfor f.eks. fiskeindustrien, hvor en stor smadret rude kan ødelægge store partier spisefisk. Især ved ovenlysløsninger siger det sig selv, at sikringsfilm kan være en god ting – også med henblik på sikkerheden alt i alt – for mus og mænd.

Thy GlasService · Kai Lindbergs Gade 63 · 7730 Hanstholm · Tlf. 97 96 18 19 · Mail klik her