Biler og lastbiler
Klik på billedet her for en serie med to små stenslags-reparationer.

Reparation af autoruder løses med kort varsel og på kort tid i eget værksted. Fremgangsmåden er den samme som hos tandlægen – der bores og fyldes, men udgiften er noget mindre. Er man ikke tilfreds med reparationen, får man selvfølgelig trukket prisen på reparationen fra prisen på en ny rude.

En ting mange går og glemmer omkring stenslag, er de små klare klistermærker, ens forsikringsselskab og autoglarmester sjældent tøver med at give en gratis. Husker man at sætte dem på et stenslag – umiddelbart efter skaden sker, kan ruden i reglen repareres, så man skal have ualmindeligt gode øjne for at finde stedet bagefter. Glemmer man klistermærket – og kører man rundt med skaden i flere dage eller uger – skal man forvente en lille skygge, der hvor stenslaget var. Der er i øvrigt ingen grund til at vente for længe. Risikoen for at skulle skaffe en stor og ny rude, fordi den skadede revner, stiger hurtigt. Af den grund er mange forsikringsselskaber i øvrigt villige til at betale rub og stub ved reparation af stenslag – uden hensyn til selvrisiko.

Skal ruden skiftes bruger vi primært det velkendte firma Pilkington, som producerer mange af de originale autoruder i dag. Autoruderne kan skaffes fra dag til dag. Et nyt kitsæt hører med til udskiftningen, da dette er nødvendigt hvis resultatet skal være perfekt hver gang. Når man arbejder med limede frontruder bliver det færdige resultat ikke bedre end det forarbejde der er lagt for dagen. Vi går ikke på kompromis med sikkerheden og limer udelukkende med en 2-komponent kvalitetslim, som er godkendt og anvendes på de førende bilfabrikker. Det er meget vigtigt at rense, forbehandle, og fjerne evt. rustdannelser så vedhæftningen bliver optimal, da ruden er en bærende del af bilen samt støtte for airbags. Vi følger naturligvis nøje forskrifterne for forbehandling og primning/limning af rude/fals.

Til lastbiler har vi et lille lager af de mest gængse ruder da udskiftning af disse som regel skal foretages hurtigst muligt.

Som Autoglarmester giver vi 5 års garanti for fagligt korrekt udført arbejde.

Thy GlasService · Kai Lindbergs Gade 63 · 7730 Hanstholm · Tlf. 97 96 18 19 · Mail klik her